Laden... Even geduld...

Mogelijkheden

U wilt natuurlijk dat uw foto op canvas van perfecte kwaliteit is. Wij willen dat ook! Om deze reden checken wij iedere foto handmatig op kwaliteit. Vermoeden wij dat het resultaat tegenvalt? Dan drukken wij de foto niet af maar nemen wij eerst contact met u op. Samen met u zullen wij dan naar een passende oplossing zoeken zodat u uiterst tevreden bent met uw foto op canvas. familiefoto-op-canvas2.png

Zwart/wit of sepia foto op canvas
U heeft een kleurenfoto maar denkt dat uw foto beter uitkomt in zwart/wit tinten of sepiatinten? Tijdens het bestelproces kunt u precies zien hoe uw foto er dan uit komt te zien. Wij bewerken uw foto vervolgens geheel gratis.
> Meer informatie over gratis bewerkingen

Rode ogen of datum verwijderen
Heeft u een foto waar iets aan mankeert? Bijvoorbeeld een foto met rode ogen of een hinderlijke datum? Dan herstellen wij dit graag gratis voor u, zodat het resultaat van uw canvasdoek niet tegen zal vallen
> Meer informatie over gratis bewerkingen

Foto op canvas voor resellers of grote orders
Bent u reseller van foto op canvas en bestelt u regelmatig grote orders canvasdoeken? Vraag eens vrijblijvend een offerte bij ons aan. U zult positief verrast zijn van onze lage prijzen. 
> Meer informatie over foto op canvas voor resellers

Foto op canvas voor fotografen
U bent professionele fotograaf? Dan gaat u natuurlijk uitsluitend voor de beste kwaliteit! De kwaliteit waar u naar zoekt, kunnen wij u bieden! 
> Meer informatie over foto op canvas voor fotografen 

Foto op hout
Vanaf nu kunt u een foto op hout bestellen op FotoOpHoutStunter.nl.

foto-op-canvas-bestellen.png